Șofer de 50 de ani din Arad, prins DROGAT la volan !

Data publicare: Miercuri, 18 Martie, 2020 Total: 952 accesari

Șofer de 50 de ani din Arad, prins DROGAT la volan !

Polițiștii Biroului de ordine Publică au depistat în trafic, în seara zilei de 16 martie a.c., un arădean în vârstă de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Preparandiei, din municipiul Arad, fiind sub influența unor substanțe interzise.


Polițiștii arădeni au dat dovadă de mult profesionalism și de această dată, când în seara zilei de luni 16 martie a.c., au observat un comportament ciudat la șoferul unui autoturism care circula pe strada Preparandiei din Arad. Imediat, polițiștii au acționat și când l-au oprit pe șofer, polițiștii l-au ”mirosit” pe acesta și l-au testat cu aparatul DrugTest.

Rezultatul le-a confirmat așteptările polițiștilor, care l-au condus imediat pe șoferul ”aburit” la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, pentru a afla ce anume a ”fumat” șoferul în cauză, și care are o vârstă decentă. Lipsită de orice scuză.

”În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că bărbatul ar fi fost sub influența unor substanțe psihoactive, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate”
au precizat reprezentanții IPJ Arad.


În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

 FOTO: informatia-zilei.ro