Marea PSD-istă Ingrid Iordache s-a lepădat de Fifor şi a schimbat PSD-ul pe PPU

Data publicare: Marti, 17 Martie, 2020 Total: 3775 accesari

Marea PSD-istă Ingrid Iordache s-a lepădat de Fifor şi a schimbat PSD-ul pe PPU

După ce “gaşca” lui Fifor  a pus mâna pe filiala arădeană a PSD, reuşind să-l pună cu boticul pe labe pe veşnicul Căprar (un fel de Iliescu arădean în PSD-ul local, dar de mai mici dimensiuni), acesta din urmă e cu un picior în PPU. Evident că o să vă întrebaţi, what the f..k is PPU?, Partidul Puterii Umaniste, partid care o are în prin plan să nu spunem altfel pe arhi-mega-celebra, nimeni alta decât: Maria Grapini, butonată de la spate spun gurile rele, de însuşi penalul Voiculescu, mogulul de la Antena 3.


Despre Maria Grapini nu vă mai povestesc, este doamna care le spunea românilor într-o postare pe Facebook: „Seară bună din Tela Viv”, referindu-se la orașul israelian Tel Aviv.

Revenind la oile noastre, gurile rele şi mai puţin rele ne spun că Dorel Căprar, este cu un picior şi glejna de la celălalt la PPU (Căprar s-a aflat în sală la PPU Arad la înscăunarea lui Ingrid), dar înainte de a-şi oficializa transferal, şi-a trimis apropiaţii, printre care, speranţa social-democrată a arădenilor, fosta preşedinte a tineretului social democrat arădean, Ingrid Iordache, cea care din înălţimea funcţiei de la PSD, liniştea românii în ianuarie 2018, în plină eră Dragnea, spunându-le: “Creșterea prețurilor nu are cum să ne afecteze deoarece inflaţia nu se poate produce în România” – asta cred că e din ciclul: ”ca să fie bine sp nu fie rău”,  şi în al doilea rând : inflația nu se poate produce în România, în momentul de față, întrucât au crescut și salariile, iar drept urmare, nu există riscul ca “produsele să rămână pe raft.” – Bă! Eşti prost?!

 

Pe lângă tânăra speranţă ex-PSD-istă cică ar mai fi plecat şi “Aproximativ 200 de persoane din organizatia PSD Arad, au ales sa se alăture echipei Umaniste in doar o săptămâna.” conform postării aceleiaşi tinere speranţe EX.


 

Dar domniţa fostă mare şefă la TSD Arad, a “negociat” bine transferal, sau i l-a negociat cineva, a trecut la PPU tamam preşedinte de filială, adică nu fitecine, un fel de omolog a lui Fifor, asta întâmplându-se ca un cadou aşa de 8 martie puţin în avans, adică pe 6 martie a.c.

 




Plecarea din PSD este una cu explicaţie simplă, şi uşor de intuit, Ingrid Iordache fiind în “gaşca” lui Căprar, Căprar fiind pe făraş, Ingrid e şi ea pe făraş, pe a lui Fifor, acesta i-a tras pe linie moartă după înscăunare, şi pentru toţi le-a fost mai mult decât clar că Fifor o să stea ceva vreme pe fotoliul comod în care s-a lăfăit atâta amar de vreme Dorel, şi ei nu vor mai pupa nimic. Singurul care încă pare a nu fi foarte convins că nu-l poate îndupleca pe Fifor, este deputatul Adrian Todor, care cred că mai speră în “spălarea păcatelor” şi “lepădarea de Căprar”, rămâde de văzut.


Dorel Căprar - Ingrid Iordache 




Ingrid Iordache - Mihai Fifor


 

Na, şi pentru că socialista a ajuns mare şefă pe la PPU care cică ar fi şi social liberal, pentru că ne-a ajuns şi coronavirusul şi Starea de Urgenţă, s-a gândit acum să-i zică vreo două lui Iohannis, că amu are altă greutate, din fotoliul de preşedinte la PPU Arad, aşa că…..

  

”În alte țări din Uniunea Europeană am văzut deja reacții foarte rapide ale autorităților și măsuri concrete în toate domeniile, de la cel economic și fiscal, până la măsurile sociale. Germania a anunțat de zile bune un amplu set de măsuri economice, care ar trebui să ajute angajații și mediul privat. Ar trebui să se întâmple și la noi acest lucru și, în plus, mă aștept să primim explicații privind toate măsurile adoptate și în ce condiții se pot restrânge unele drepturi cetățenești. Într-adevăr, situația este una excepțională, tocmai de aceea cred că este esențială o comunicare permanentă și eficientă”, spune Ingrid Iordache. – asta e copy paste de pe antena3.ro, pentru că ni s-a părut cea mai “fidelă” sursă de citare când vorbim de Ingrid Iordache, PPU, Maria Grapini, Voiculescu, etc,,,,,, etc…..

 

Na, vă daţi seama? Am avut o relevaţie când am citit zicerile lui Ingrid PSD-PPU-Dorel-Grapini-economic-inflaţie-creştere preţuri, iţi explodează unicul neuron când vezi aşa tineri implicaţi, care nu sunt traseişti politici …. AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

 

Aş fi scris mai repede, dar ne-a luat COVID-19 pe nepregătite ca în fiecare an iarna, mai puţin iarna asta când în zionă la noi a fost sărbătoare că a nins de 2 ori, şi până să scoată ăştia de la Deva utilajele, s-a şi topit.