NU va îngheța anul școlar ! Este mesajul Ministrului Educației, Monica Anisie

Data publicare: Marti, 17 Martie, 2020 Total: 1271 accesari

NU va îngheța anul școlar ! Este mesajul Ministrului Educației, Monica Anisie Marți 17 martie a.c., Ministrul Educației, Monica Anisie a venit cu lămuriri, după ce părinții au început să se întrebe dacă este posibil ca anul școlar să fie înghețat. 

Ministrul Educației, Monica Anisie, îi asigură pe părinți, că elevii și studenții nu vor repeta anul școlar sau pe cel universitar, iar în ceea ce privește Evaluarea Națională și Bacalaureatul 2020, deciziile vor fi comunicate în scurt timp. 

"Indiferent de situația în care ne aflăm, îndemn părinții, cadrele didactice, elevii și studenții să se informeze numai din surse oficiale și să nu ia în seamă fake news-urile, care au invadat spațiul online.  Totodată, trebuie să dăm dovadă de calm și de responsabilitate și vă asigur că măsurile pe care le vom lua vor fi în sprijinul elevilor și a studenților. Nu s-a pus problema înghețării anului școlar !

Elevii și studenții nu vor repeta anul școlar sau pe cel universitar.  Înțeleg îngrijorarea celor care vor susține examenele naționale și în acest sens vă asigur că în aceste momente Ministrul Educației și Cercetării lucrează la o serie de măsuri clare și eficiente pe care le va comunica public, în cel mai scurt timp, în mod oficial. Deocamdată, trebuie să fim responsabili să arătăm solidaritate și să continuăm învățarea de acasă" a declarat Monica Anisie, Ministrul Educației și Cercetării, potrivit comunicatului de presă emise de ministrul Educației.

Sursa foto: monitorulsv.ro