Duminică noaptea un tânăr din Hălmagiu a fost prins băut la volan, în zona Vlaicu

Data publicare: Luni, 16 Martie, 2020 Total: 1061 accesari

Duminică noaptea un tânăr din Hălmagiu a fost prins băut la volan, în zona Vlaicu Ghinion pentru un tânăr în vârstă de 26 de ani din Hălmagiu, care în noaptea de duminică spre luni 15/ 16 martie a.c. a fost prins de polițiștii arădeni în timp ce conducea un autoturism pe calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, fiind sub influența lui "Bachus". 

Tânărul, în vârstă de 26 de ani din Hălmagiu conducea autoturismul pe Calea Aurel Vlaicu, când a fost oprit de polițiștii arădeni. Imediat, polițiștii și-au dat seama că au de-a face cu un șofer băut, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Polițiștii au procedat conform legii și imediat a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat și faptul că tânărul din Hălmagiu nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

De asemenea duminică 15 martie a.c., polițiștii din Pecica au prins un bărbat în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității aflându-se sub influența alcoolului. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul de 32 de ani din Pecica s-a ales cu dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului.

Un alt bărbat în vârstă de 52 de ani a fost prins în timp ce conducea pe raza localității Lipova, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a dispus conform procedurii, recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, potrivit IPJ Arad. De asemenea bărbatului i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursa foto: sportulsalajean.ro