Prognoza meteo pe o lună: cum va fi vremea până pe 13 aprilie

Data publicare: Luni, 16 Martie, 2020 Total: 805 accesari

Prognoza meteo pe o lună: cum va fi vremea până pe 13 aprilie

Astăzi vremea va fi frumoasă, dar rece dimineaţa. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 11 grade. Îndeosebi în primele ore ale zilei local se va produce brumă, iar în zonele joase, izolat vor fi condiţii de ceaţă.


Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 16 martie - 13 aprilie.

 

Săptămâna 16.03.2020 – 23.03.2020

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în nord-estul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 23.03.2020 – 30.03.2020

Temperatura aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul extrem al țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 30.03.2020 – 06.04.2020

Temperaturile medii estimate pentru această săptămână vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval local în regiunile sudice, centrale și la munte, iar în rest se vor situa în jurul celor normale.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice și nord vestice și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Săptămâna 06.04.2020 – 13.04.2020

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru aceast interval, cu posibilitatea unui deficit local în jumătatea nordică a țării.