Tupeul PSD-istului Tripa a dezvoltat o imunitate naturală la COVID-19

Data publicare: Duminica, 15 Martie, 2020 Total: 3253 accesari

Tupeul PSD-istului Tripa a dezvoltat o imunitate naturală la COVID-19

“Derutatul” PSD de Arad, Florin Tripa, cum care Tripa? cel care este învinuit de DNA Timiş că a făcut parte din gaşca PSD-istă din Arad la cloaca care a luat şpagă la cântarul pentru TIRuri din vama Nădlac, în plină isterie cu coronavirul COVID-19, s-a apucat iar de gugetări pe Facebook, să pozeze în salvatorul populaţiei.


Ultima cugetare a fost în cursul zilei de ieri, în timpul audierilor maraton a miniştrilor din guvernul Orban 2, când ne explica cu tupeul caracteristic, ce naşpa e preşedintele şi PNListii, cât de inconştienşi sunt, că au făcut jocuri “politicianiste” şi au vrut să ajungă la anticipate în această perioadă grea.. şi cum că “, iar liberalii poartă întreaga responsabilitate.Un fapt intolerabil pentru orice român”.

Tripa, cu tupeul cu care ne-a obişnuit, uită că PSD-ul a adus ţara în situaţia asta votând moţiunea de cenzură la adresa guvernului Orban 1, lu d parte exact la jocuri politicianiste, şi că Tripa cu mânuţele alea două ale lui, cu care DNA-ul spune că a făcut şi altele, a semnat pentru moţiunea de cenzură şi a şi votat moţiunea de cenzură la adresa guvernului Orban 1, şi tot Tripa uita să ne spună că PSD-ul lui, şi el nu a fost în afara partidului, pe parcursul a trei ani şi jumătate, a dat jos trei guverne, două din ele fiind guvernele proprii, iar al treilea fiind guvernul Orban, şi când? în plină pandemie  de COVID -19, când în China era dezastru, iar în lume se anunţau în mai multe ţări infecţii cu coronavirus.


Acum Tripa ne explică, cu tupeul neafectat de coronavirus, că preşedintele şi PNL-ul poartă toată vina, asta înseamna ca tupeul să aibe imunitate la COVID-19, ba din contră, vedem că este chiar amplificat.

 

Cum să fi acuzat de DNA ca ai fost parte din mizeria de la cântarul de la vama Nădlac, cum să fi urmărit de DNA în dosarul “Mită la PSD Arad” şi să fi acuzat de PATRU infracţiuni - 2 infracțiuni de folosire a influenței sau autorității de către persoana care ocupă o funcție de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, şi 2 infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi să vorbeşti de  responsabilitatea și grija fata de oameni? Cât tupeu să ai?!






T.B.