Străzile din municipiu şi intrările din municipiu se spală cu o soluţie specială, iar mijloacele de transport în comun se dezinfectează

Data publicare: Sambata, 14 Martie, 2020 Total: 8143 accesari

Străzile din municipiu şi intrările din municipiu se spală cu o soluţie specială, iar mijloacele de transport în comun se dezinfectează

„Mijloacele de transport în comun din muncipiul Arad, se dezinfectează, în vederea prevenirii infecţiei cu COVID 19, atât tramvaiele cât şi autobuzele din dotarea Companiei de Transport Public Arad.

Dezinfecţia se face cu o firmă de specialitate, folosind substanţe virucide şi bactericide, substanţele folosite nu prezintă pericol pentru sănătate, iar mijloacele de transport sunt aerisite înainte de a fi puse în circulaţie.

Acţiunea de dezinfecţie a mijloacelor de transport în comun include toată flota existentă, şi se va repeta de câte ori este nevoie. O atenţie specială este acordată la elementele care intră în contact cu călătorii, barele din mijloacele de transport, mânerele, usile, şi automatele de bilete din staţii.” A declarat directorul Companiei de Transport Public, Claudiu Godja.


 Dezinfectie mijloace de transport in comun Arad 

 


Claudiu Godja- Director CTP Arad

 

 

Ca o măsură de prevenție, străzile din municipiu se spălă în aceste zile cu un detergent special care conține un amestec de alcool, operațiunea executându-se pe străzi și la intrările în municipiu.