Ludovic Orban intră în autoizolare 14 zile. Toți membrii Guvernului vor fi testați pentru Coronavirus

Data publicare: Vineri, 13 Martie, 2020 Total: 878 accesari

Ludovic Orban intră în autoizolare 14 zile. Toți membrii Guvernului vor fi testați pentru Coronavirus Conducerea PNL intră în izolare, asta după ce senatorul Vergil Chițac a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Ludovic Orban a declarat într-o intervenție în direct pe un post de televiziune și a spus clar ”Cerem diagnosticarea noastră rapid”, și a precizat că nu se va prezenta la consultările de la Palatul Cotroceni, care erau programate astăzi. Ludivic Orban a dat mâna cu senatorul Vergil Chițac, care a aflat că este infectat cu coronavirus.

Premierul interimar Ludovic Orban a anunțat că intră în autoizolare, pentru 14 zile, la Vila Lac 1, după ce a dat mâna cu parlamentarul român,care a fost  diagnosticat cu coronavirus.


Toți membrii Guvernului vor fi testați pentru coronavirus.

Întreaga conducere a PNL va fi izolată la domiciliu, după ce a venit în contact, în timpul Biroului Permanent, cu senatorul care a fost infectat în urma unei călătorii în străinătate.

Senatorul Vergil Chițac regretă faptul că inițial a crezut că este o simplă răceală,care ulterior s-a dovedit a fi infectat cu temutul virus COVID-19.

Se pare că senatorul PNL din Constanța, Vergil Chițac, care a fost confirmat cu coronavirus a participat pe data de 8 martie, la o petrecere cu aproximativ 400 de femei din comunitatea musulmană. 

sursa foto: rfi.ro