A început nebunia! Cozi uriașe, marți seară, la Vama Nădlac!

Data publicare: Marti, 10 Martie, 2020 Total: 5341 accesari

A început nebunia! Cozi uriașe, marți seară, la Vama Nădlac!

Șeful Poliției de Frontieră, chestorul Ioan Buda, a anunțat, astăzi, că în ultimele două săptămâni, zeci de mii de români s-au întors din Italia.


Cozi uriașe de maşini, surprinse, marți seară, la Vama Nădlac. Sute de mașini se află la intrarea în România.

 

"Din Italia sau cei care au tranzitat Italia din 23.02 și până în prezent au intrat în țară 40.612 persoane, dintre care peste 34.000 români și 3.80 italieni, 2.800 alte cetățenii", a declarat Inspectorul General al Poliției de Frontieră, potrivit antena3.ro.







"Menționăm faptul că în acest moment formalitățile de frontieră se efectuează pe cinci artere la intrarea în țară, iar timpul de așteptare de aproximativ 40-50 de minute. 

 

 

 

Valorile de trafic mai ridicate înregistrate în acest moment se datorează măsurilor suplimentare dispuse în punctele de frontieră în contextul Noului Corona Virus, respectiv verificările efectuate de către polițiștii de frontieră, completarea formularului pus la dispoziție de colegii de la Direcția de Sănătate Publică, precum și măsurile dispuse de către aceștia”, a precizat Ioan Buda pentru G4media.

 

 

 

”În ultimele 24 de ore prin punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat formalitățile de frontieră aproximativ 11.000 de persoane pe sensul de intrare în țară. Anul trecut în aceeași perioadă am avut 14.000 de persoane", a adăugat șeful Poliției de Frontieră.


Sursa foto: Poliţia de Frontieră