Evenimentele din cinematografele din municipiul Arad, anulate și amânate

Data publicare: Marti, 10 Martie, 2020 Total: 873 accesari

Evenimentele din cinematografele din municipiul Arad, anulate și amânate

Centrul Municipal de Cultură Arad a luat o serie de măsuri, printre care anularea și amânarea unor evenimente, din dorința de a preveni îmbolnăvirile dar și de a preveni infecția cu Coronavirus (COVID-19).

Astfel, proiecțiile de filme programate în această săptămână la Cinematograful Arta au fost anulate.

Este vorba despre filmul „Lajkó, țigan în cosmos“, programat pentru data de vineri, 13 martie 2020, ora 19.00 și despre filmul „Matthias și Maxine“, programat să aibă loc sâmbătă, 14 martie 2020, de la ora 19.00.

De asemenea, piesa de teatru de păpuși care are loc în a doua sâmbătă a fiecărei luni la cinematograful din Grădiște va fi amânată și reprogramată la o dată care va fi anunțată zilele viitoare.

La începutul săptămânii viitoare, în funcție de evoluția situației, se va discuta posibilitatea reluării proiecțiilor sau menținerea deciziei.

Această hotărâre s-a luat pentru că prevenția în astfel de cazuri este esențială și pentru a nu pune în pericol în niciun fel sănătatea spectatorilor.

Facem un apel la cetățeni ca, în aceasta perioadă, să respecte recomandările generale privind prevenirea infecției cu Coronavirus (COVID-19) transmise pe toate canalele media de Grupul de Comunicare Strategică.

În municipiul Arad nu s-a înregistrat niciun caz de îmbolnăvire cu coronavirus (COVID-19) până în data de 10 martie 2020.