Bianca Morariu: „Voi anula sau reprograma fiecare eveniment din această lună”

Data publicare: Marti, 10 Martie, 2020 Total: 1210 accesari

Bianca Morariu: „Voi anula sau reprograma fiecare eveniment din această lună”

Sunt Bianca Morariu. Organizez evenimente de aproape zece ani și am deplina încredințare că nu merită să faci orice și oricum. Drept urmare am hotărât ca pentru moment să anulez sau să reprogramez acolo unde se poate organizarea oricărui eveniment programat pentru luna Martie. Nu pot să merg mai departe cu desfășurarea evenimentelor ca și când nu se întâmplă nimic.


Nu vreau să vorbesc despre faptul că cel mai mare focar de cazuri coronavirus confirmate, este la mai puțin de 50 de kilometri de Arad, și nici despre faptul că Vama Nadlac va fi în perioada următoare principala variantă de intrare în țară.

 

Nu vreau să îmi asum riscuri care nu îmi aparțin. La fel cum nu vreau să las ca vreun eveniment sau campanie în care sunt implicată cu putere de decizie să fie umbrite de interpretări nefondate.


Chiar dacă fiecare eveniment programat pentru această luna este sub o mie de persoane, am hotărât ca pentru moment să mă opresc, deoarece dincolo de reușita și gloria unui eveniment pentru mine este importantă siguranța oricărui participant.


Nu cred în acest virus, dar dincolo de crezul meu, este foarte important ca toți partenerii mei de evenimente precum și fiecare persoană plătitoare de bilet să se simtă în siguranță, iar atât cât ține de mine voi face tot ce știu să reduc la maxim orice risc. Chiar și cu prețul reprogramării sau anulării unor evenimente, indiferent de minusurile finaciare pe care le implică această decizie.



În ceea ce privește evenimentul ‘’Gala Femeilor de Succes din Vestul tarii’’, am ales să contactez personal fiecare partener al evenimentului (International Alexander Holding, Clinica Premium Dental, magaziele Cozacone, Eda Beauty Experience, Vali Tour, Auto Schunn, clinica MedLife-Genesys, Piros Security, Kia Motors Arad, Altex România, cofetăria Caprice, sala de evenimente Amiral Events & Style,SIS EVENTS, Lexus Publicitate si Zoli Bohak) și m-am bucurat să constat că joc în aceeași horă cu oameni responsabili și asumați.Sunt recunoscătoare și apreciez atitudinea și susținerea celor doi invitați speciali în acest eveniment, Mihai Morar și Mirela Retegan. Mă înclin în fața lor ca oameni și apreciez atitudinea lor față de mine ca organizator.


Astfel anunț public că evenimentul se va reprograma la o data viitoare, pe care nu îmi permit să o estimez până nu văd că se vor liniști apele privind acest coronavirus.De asemenea fiecare persoană care a plătit bilet pentru oricare dintre evenimente lunii Martie și nu își dorește sau nu va putea participa la datele pentru care vor fi reprogramate, își va primii înapoi contravaloarea biletelor.


Nu am făcut niciodată lucrurile pe principiul ‘’merge și asa’’ și vreau să țin de acest principiu și de acum încolo.

 

Dincolo de asta cred că în acest moment implicarea fiecăruia dintre noi care adunăm o comunitate mai mică sau mai mare, trebuie să fie una care să susțină ceea ce se întâmplă în acest moment prin postări și acțiuni care să ne reeduce ca țara din punct de vedere al igienei.
Îmi doresc să revin cu vești bune în cel mai scurt timp.