Victorie contra surorii mai mici în absența meciului oficial: UTA – UTA U19 4-2

Data publicare: Luni, 09 Martie, 2020 Total: 2242 accesari

Victorie contra surorii mai mici în absența meciului oficial: UTA – UTA U19 4-2

Datorită retragerii Sportului Snagov din Liga a II-a, UTA a luat trei puncte fără să joace meci oficial în weekend-ul recent încheiat. Așadar, Laszlo Balint a programat un amical cu echipa U19 a clubului, pregătită de Sandu Gaica și Adrian Ungur.

 

Scorul final a fost de 4-2 pentru echipa mare, după reușitele semnate de Jebari (2), Buhăcianu și Oroian, respectiv Simon (2). Rezultatul, dar mai ales jocul echipei, l-au nemulțumit pe antrenorul Laszlo Balint: Din fericire am avut weekend fără meci oficial, pentru că, dacă aveam meci oficial, la modul în care ne-am prezentat astăzi, probabil că am fi plâns după. E un semnal clar că suferim încă la mentalitate, sunt foarte nemulțumit de cum am arătat în multe momente. E un semnal de alarmă că trebuie să rămânem concentrați indiferent de ce se întâmplă mai departe cu rezultatele celorlalte contracandidate. Din păcate, astăzi am arătat rău și este evidența că de cele mai multe ori diferența de valoare este anulată de atitudine și determinare”

 

În clasamentul ligii secunde, „roș-albii” s-au distanțat la 11 puncte față de locul 2 ocupat de CS Mioveni, formație care a remizat acasă, 0-0, cu Gloria Buzău. Argeșenii nu au fost singurii candidați la promovare care s-au încurcat în acest weekend: Rapidul, deși împins puternic de la spate de brigada de arbitri, a pierdut cu 1-0 contra codașei CSM Reșița și a căzut până pe locul 6 în clasament.

 

UTA revine pe teren într-un meci oficial sâmbătă, contra Universității Cluj, partidă care se va desfășura, foarte probabil, fără spectatori datorită deciziei de ieri a autorităților statului.