Wizz Air a făcut anunțul! Se suspendă toate zborurile pe rutele spre Treviso din cauza blocării nordului Italiei !

Data publicare: Duminica, 08 Martie, 2020 Total: 1179 accesari

Wizz Air a făcut anunțul! Se suspendă toate zborurile pe rutele spre Treviso din cauza blocării nordului Italiei !

Compania aeriană low-cost, Wizz Air, a anunțat, duminică, decizia de a suspenda toate zborurile pe rutele spre Treviso, situat în apropiere de Veneția, și Bergamo din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de Coronavirus, anunță stiripesurse.ro.


Zborurile din România către cele două aeroporturi vor fi suspendate până pe date de 3 aprilie.

Wizz Air anunță că persoanele care au bilete pentru zborurile București – Bergamo, București – Treviso, Cluj – Bergamo, Cluj – Treviso, Timișoara – Bergamo, Timișoara – Treviso, Suceava – Bergamo, Iași – Treviso, Iași – Bergamo și Craiova – Bergamo până pe data de 3 aprilie nu vor putea călători.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie, anunță Wizz Air într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.