Gheorghe Falcă, și-a lansat la Cluj cel de-al doilea volum la Cluj

Data publicare: Duminica, 08 Martie, 2020 Total: 3550 accesari

Gheorghe Falcă, și-a lansat la Cluj cel de-al doilea volum la Cluj

Fostul primar al Aradului, Gheorghe Falcă, și-a lansat la Cluj cel de-al doilea volum, o saga a Dreptei românești. Dealtfel cartea ilustrează principiile și valorile de care eurodeputatul Gheorghe Falcă a menționat că este atașat.

 

Vineri, 6 martie 2020, de la ora 18:00, Curtea Veche Publishing și Diverta a găzduit lansarea volumului „Curajul de a prinde o stea căzătoare” a fostului primar al Aradului și europarlamentarului Gheorghe Falcă.
Evenimentul a avut  loc la Magazinul Diverta Unirii din Cluj-Napoca (Piața Unirii Nr. 31-33) .Alături de autor  a vorbit jurnalistul Sabin Gherman, şi primarul Clujului, Emil Boc.

 

“A fost o mare bucurie să îmi lansez la Cluj cartea "Curajul de a prinde a stea căzătoare". Sunt onorat că prietenul şi colegul meu Emil Boc, primarul Clujului mi-a fost alături la acest eveniment. De asemenea le mulțumesc prietenilor mei Sabin Gherman şi Ciprian Aron pentru introducerea făcută şi modul inedit în care au perceput, analizat lucrarea mea.
În toți anii de activitate şi politică am învățat că onestitatea, munca şi curajul sunt ingredientele esențiale pentru a obține succesul!” a scris Gh. Falcă pe pagina de Facebook.