Bizonul Zilei: Tolea Ciumac şi trecerea de pietoni

Data publicare: Sambata, 07 Martie, 2020 Total: 4196 accesari

Bizonul Zilei: Tolea Ciumac şi trecerea de pietoni

Nu puteam să nu-l băgăm la Bizonul Zilei pe luptătorul Tolea Ciumac, care ajuns în Arad pentru Gala Dynamite Fighting Show de joi de la Sala Polivalentă, a fost identificat de cei de la Poliţie cu bolidul parcat pe o trecere de pietoni din zona Fortuna, de pe Calea Aurel Vlaicu.


Vedetă …. Vedetă, însă nici băieţii de la ridicări şi nici cei de la Poliţie nu au fost impresionaţi de renumele şi statura luptătorului, aşa că au trecut la fapte, să-I ridce frumosul Mercedes roşu a lui Tolea Ciumac care zăcea bine merci pe trecerea de pietoni, în timp ce luptătorul era într-un restaurant din zonă, când a aflat că în Arad e mai complicat de parcat maşina pe trecerea de pietoni.


Norocul său a fost că a observat la timp că maşina îi este ridicată, şi a ieşit din restaurant în timp ce bolidul era pregătit pentru ridicare, însă în momentul în care într-o astfel de situaţie apare proprietarul, maşina se poate recupera pe loc, însă costă, aşa l-a costat şi pe Tolea Ciumac, 160 de lei, şi mutarea autoturismului de pe trecerea de pietoni.









Sursa foto: Arad Trafic