Gala Dynamite Fighting Show la Arad ne-a arătat un Eduard Gafencu de excepţie

Data publicare: Vineri, 06 Martie, 2020 Total: 4919 accesari

Gala Dynamite Fighting Show la Arad ne-a arătat un Eduard Gafencu de excepţie

Joi seara, 5 matie, a avut loc în Sala Polivalentă din Arad, Gala Dynamite Fighting Show, organizată de către Cătălin Moroșanu.





Arădenii prezenţi au avut parte de zece meciuri, dintre care opt pe reguli de kickboxing şi două pe reguli de MMA.


Printre luptătorii prezenţi s-au aflat şi doi arădeni, este vorba de Eduard Gafencu şi Marius Munteanu. De departe, cea mai bună impresie a lasat-o însă Edy Gafencu, care a arătat încă odată că este un luptător de excepţie, bine pregătit, atât tehnic cât şi fizic, cu lovituri curate şi rapide, a reuşit şă-şi învingă în cele trei runde adversarul fără să aibe vreo emoţie.

Eduard Gafencu




Ultumul meci al galei a fost între veteranul , am putea spune fără nicio răutate “pensionarul” Tolea Ciumac care a intrat în ring la cei 45 de ani, într-un meci revanşă contra mult mai tânărul Florin Lambagiu, luptând într-ujn meci după regulile MMA.


Tolea Ciumac, ca să fim foarte sinceri, a cam dezamăgit publicul din sală, acesta nemafiind în forma care l-a consacrat. Evident că regulile MMA după care s-a desfăşurat meciul, presupun o luptă liberă, atât din picioare (luptă mult mai spectaculoasă), cât şi la sol, lucru care nu a fost neapărat pe placul publicului, însă lupta la sol a fost singura variantă pentru Tolea de a avea şanse reale să câştige acest meci, având în vedere atât diferenţa de formă dintre cei doi combatanţi, avantaj clar Lambagiu, cât şi diferenţă de gabarit (înălţime şi greutate), avantaj clar Tolea.





Performanţa însă notabilă a lui Tolea Ciumac a fost că a reuşit la venerabila vârstă de 45 de ani, să reziste totuşi pe parcursul celor trei runde, la sfârşitul cărora a fost declarat învinmgător, în ciuda obnoselii vizibile pe care o arăta.


Publicul cum spuneam, a avut aşteptări mult mai mari de la acest meci final, însă a fost dezamăgit de lipsa spectaculozităţii, recurgând chiar la huiduieli.


Picanteria serii a fost însă momentele de “încăierare” verbală a soţiei lui Tolea Ciumac cu adversarul şotului, care însă s-au rezumac la dispute verbale, mult mai “îneverşunata” doamnă fiind oprită de organizatori să se apropie de Florin Lambagiu.


 

Una peste alta, Gala Dynamite Fighting Show de la Arad a fost o reuşită, mai ales că s-a desfăşurat cu casa închisă, biletele epuinzându-se destul de repede, cei care n-au reuşit să cumpere un bilet la gala având ocazia de a urmării show în transmisie direct pe ProX.




Foto: Radu Bulzan