Lucrările la Stadionului Francisc Neuman au intrat în linie dreaptă și se apropie de final

Data publicare: Joi, 05 Martie, 2020 Total: 3080 accesari

Lucrările la Stadionului Francisc Neuman au intrat în linie dreaptă și se apropie de final

Firma Drast Company este firma care a câștigat licitația pentru ultimele două loturi de lucrări de finasaj care mai sunt de executat la noua arenă, aceștia primind din partea primăriei Arad și ordinul de începere a lucrărilor.

 

Reprezzentanții firmei sunt optimiști că se vor încadra în termenul pe care-l au pentru finalizarea lucrării, ba chiar speră să reușească să finaliyeye lucrările înainte de termenul de șase luni, toată lumea fiind conștientă că echipa fanion a orașului, UTA Arad este cu un picior în liga 1.

 

Nu mai puțin de 16 subcontractori vor lucra impreună cu firma care a câștigat licitația, iar termenul care le dă puțin de furcă celor de la Drast Company, este termenul de livrare al tabelelei de marcaj, care este de 16 săptămâni din momentul comenzii.




„S.C. DRAST COMPANY S.R.L din Arad va executa lucrările necesare pentru finalizarea stadionului municipal.  Timp de 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, operatorul economic care de altfel a fost și singurul ofertant, va desfășura lucrări pe două loturi. În Lotul 1 au fost cuprinse lucrările aferente Peluzei Nord, Peluzei Sud și Tribunei 2, respectiv colmatarea  rosturilor între prefabricate beton cu material hidrofug, montarea obiectelor de tâmplarie (uși și ferestre), montarea confecțiilor metalice pentru: dirijare flux, siguranța spectatorilor și închideri laterale, instalații electrice, sanitare, P.S.I și instalații de de încălzire și ventilare. Tot acum se va amenaja casa de bilete, se vor realiza instalațiile de curenți slabi (sistem de supraveghere video, sistem control acces, instalație de avertizare în caz de incendiu instalație voce, sistem detectiv efracție,  instalație de sonorizare). Alte lucrări prevăzute în acest lot sunt: realizarea instalațiilor edilitare de apă și canalizare, istalația de paratrăznet și cea de iluminat exterior și rezervorul P.S.I.

 

În Lotul 2 sunt cuprinse lucrările necesare finalizării  Tribunei 1 și a corpului de clădire adiacent. Mai exact vorbim despre: compartimentări la grupuri sanitare, montarea obiectelor de tâmplărie, executarea finisajelor interioare și exterioare la corpul de clădire adiacent, instalații sanitare, instalații P.S.I., instalații termice, inclusiv echipamente și instalații de  ventilare si desfumare, inclusiv echipamente.

 

Prețul ofertat pentru lucrările ce se vor executa la nivelul Lotului 1 este 6.878.608,75 lei fără TVA, iar aceeași firmă va primi 9.469.427,57 lei fără TVA, pentru toate lucrările cuprinse în Lotul 2."