Mașină ieșită în afara părții carosabile, la ieșire din Curtici spre Sântana. Un copil a fost rănit

Data publicare: Marti, 03 Martie, 2020 Total: 1534 accesari

Mașină ieșită în afara părții carosabile, la ieșire din Curtici spre Sântana. Un copil a fost rănit Un autoturism s-a răsturnat la marginea drumului, la ieșirea din Curtici spre Sântana. În urma evenimentului rutier, un copil a fost rănit, fiind transportat la UPU Arad.


Din informațiile primite din partea purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George se pare că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului , ieșind cu mașina în afara părții carosabile.


În autoturism se aflau 3 persoane, dintre care una era încarcerată la momentul sosirii echipajului de la descarcerare. O altă victimă este un 1 copil în vârstă de aproximativ 10 ani, care era conștient, însă prezenta diferite traumatisme, iar șoferul a scăpat nevătămat.


Copilul a fost preluat de echipajul SMURD Curtici, care a sosit într-un timp extrem de rapid la fața locului.


Potrivit echipajului de pe SMURD, copilul era într-o stare relativ bună, însă la spital va fi supus mai multor investigații medicale.Victima încarcerată, un bărbat a fost extras din mașină, în viață și a fost predat echipajului SMURD, fiind transportat la UPU Arad.