Administrația PSD pune în pericol viața oamenilor din Lipova

Data publicare: Luni, 02 Martie, 2020 Total: 2388 accesari

Administrația PSD pune în pericol viața oamenilor din Lipova

Consilierul local PNL, Dorin Tamaș trage un semnal de alarma față de circulația realizată în condiții improprii a pietonilor care traverseaza podul vechi al Lipovei :

 
,,Consider că protejarea vieții cetățeanului din Lipova, dar și a celor din comunitățile apropiate trebuie pusă pe primul loc.

Actuala administrație PSD nu ține cont de importanța realizării acestei lucrări în mod rapid și sustenabil. Primăria trebuie să verifice constructorul, care la rândul său  are obligația de a lua toate măsurile de precauție pentru a preveni un accident pe podul vechi al Lipovei.  Aceste măsuri  sunt obligatorii în special, datorită faptului că podul este traversat frecvent de către copiii care vin sau merg către gara din Radna. Podul reprezintă o adevarată capcană pentru toți care îl traversează datorită gropilor care s-au format de-a lungul timpului și pe care administrația PSD a preferat să le ignore.

Din cauza nepăsării și a indolenței administrației PSD siguranța cetatenilor din Lipova este pusă în pericol. Ne confruntăm cu o situație inacceptabilă pentru secolul XXI.

În calitate de cetățean îngrijorat îi adresez primarului următoarele întrebări punctuale:

1. Cine răspunde dacă se întâmplă un accident grav, care se poate solda chiar si cu decesul persoanei, având în vedere înălțimea podului și o posibilă cădere în apele Mureșului ?

2. Există posibilitatea unei colaborări între autoritățiile locale și constructor, în vederea prevenirii unui accident foarte grav?

3. Daca tot este deschisă circulația pe pod, de ce nu sunt aplasate panouri metalice sau chiar din lemn pentru a acoperi provizoriu aceste gauri din pod ?

Aștept răspunsuri la toate aceste întrebări în cel mai scurt timp. În caz contrar suntem pregătiți să începem proteste în fața Primăriei Lipova pentru că situația a scăpat deja de sub control” a declarat Dorin Tamaș, consilier local PNL.









Comunicat de presă.