Balint, după victoria superbă împotriva Csikszeredei: „Am fost extrem de pragmatici și eficienți”

Data publicare: Marti, 25 Februarie, 2020 Total: 729 accesari

Balint, după victoria superbă împotriva Csikszeredei: „Am fost extrem de pragmatici și eficienți”

UTA a reînceput campionatul cu un succes important, 6-0 pe terenul celor de la Csikszereda, echipă care nu pierduse până acum pe teren propriu.

 

Ca de obicei, Laszlo Balint a avut o reacție echilibrată: „I-am simțit foarte bine pe băieți în această săptămână și, de fapt, în toată această perioadă de pregătire. Mă bucur și că am eliminat și cele câteva minusuri avute după meciurile din Antalya și astăzi am avut un joc solid, cum stă bine unui lider, unei echipe ce-și dorește să facă performanță în acest sezon. Chiar dacă scorul spune altceva, nu era deloc simplu să câștigi la Miercurea Ciuc, doar că băieții au făcut exact ceea ce am pregătit, am combătut perfect tactica gazdelor noastre de azi. În plus, am fost extrem de pragmatici și eficienți, așa cum mi-aș dori să fim mereu, chiar merită toată lumea felicitări pentru acest meci.”

 

Cât despre următorul meci, cel cu Ripensia de pe „Motorul”, tehnicianul arădenilor a avut de spus următoarele: „Avem puțin timp la dispoziție să pregătim meciul de sâmbătă, cu Ripensia. Trebuie neapărat să legăm victoria de azi cu încă una, în fața unei echipe ce a început, la rândul ei, excelent acest an și trebuie să ne revenim în special din punct de vedere fizic”