Succes entuziasmant în primul meci oficial al anului: Csikszereda – UTA 0-6

Data publicare: Marti, 25 Februarie, 2020 Total: 655 accesari

Succes entuziasmant în primul meci oficial al anului: Csikszereda – UTA 0-6

UTA a revenit cum nu se putea mai bine după perioada de pregătire și a spulberat-o pe Csikszereda, chiar la Miercurea Ciuc, cu 6-0.

 

Arădenii au deschis rapid scorul, prin Florin Ilie: fundașul a marcat cu capul în minutul 11 după un corner executat de Moise. Ciucanii au încercat să preia inițiativa, și au avut singurul lor șut pe poartă în minutul 21, când Kalman l-a întins puțin pe Florin Iacob dintr-o lovitură liberă, dar UTA a fost, pur și simplu, la un alt nivel față de gazde.

 

Moise a făcut 2-0 în minutul 33 cu un șut în plasa laterală, după o fază creată de Oroian și Tomozei, iar scorul pauzei, 3-0, a fost stabilit de Ioniță, care a tras pe lângă portarul Gyenge de la marginea careului.

 

Ciucanii nu s-au trezit nici după pauză, și „roș-albii” au continuat asaltul. Melinte a înscris poate cel mai frumos gol al meciului, cu un șut năprasnic de la 30 de metri, dintr-o pasă scurtă a aceluiași Moise.

 

Și noua achiziție Simo Roumpoulakou a avut o contribuție la o reușită, mai exact cea cu numărul 5: apărătorul albanez i-a pasat excelent lui Moise, acesta a continuat pentru Buhăcianu, iar atacantul l-a învins și el pe tânărul Gyenge.

 

David Miculescu, intrat de pe bancă, a marcat ultimul gol cu un șut bine plasat, care a intrat în poartă cu ajutorul bării, iar cu acest rezultat se poate spune că UTA a debutat perfect în 2020.

 

Arădenii s-au distanțat la șapte puncte de a doua clasată CS Mioveni, care a fost învinsă pe teren propriu de Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Următorul meci pentru utiști este programat sâmbătă, 29 februarie, de la ora 11:00, pe teren propriu, contra timișorenilor de la Ripensia.

 

Formații:

Csikszereda: Gyenge - Majzik, Csonka, Intzidis, Marrone - Csuros, Kalman (Pal 64) - Erdei, Pinter, Bajko (Bauza 46) - Schieb (Magyari 46)
Rezerve neutilizate: Bordas - Palmeş, B. Antal, Sz. Vereș
Antrenor: Valentin Suciu

UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Fl. Ilie, Roumpoulakou - Moise, Isac - Oroian (Miculescu 57), Al. Ioniţă (C. Rus 65), Bustea - Buhăcianu (Jebari 81)
Rezerve neutilizate: Balauru - O. Ursu, Hrezdac, R. Crişan
Antrenor: Laszlo Balint

 

FOTO: Zoltan Pal