Două incendii violente în Arad! Pompierii au intervenit ore în șir pentru a le stinge

Data publicare: Duminica, 23 Februarie, 2020 Total: 2058 accesari

Două incendii violente în Arad! Pompierii au intervenit ore în șir pentru a le stinge

Pompierii au fost alertați azi noapte după ce a izbucnit un incendiu violent la o casă din localitatea Chisindia. Detașamentul de Pompieri Sebiș, a intervenit cu un ofițer, zece subofițeri, două autospeciale de stingere și o autospecială SMURD pentru stingerea focului.

Din păcate, în momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la întreg imobilul, favorizat de observarea târzie a focului și prezența în podul casei a materialelor combustibile. 

După aproximativ trei ore de intervenție, incendiul a fost stins în limitele găsite și din fericire nu s-au înregistrat victime.
Cauza probabilă a incendiului este "jarul sau scântei" provenite de la un "coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat sau cu defecțiuni".


În dimineața zilei de duminică, un alt incendiu a izbucnit, de data aceasta la o anexă din municipiu.

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două echipaje de stingere, un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare ușoară, un ofițer și 14 subofițeri, în municipiul Arad pentru stingerea incendiului la anexa cu rol de magazie.

Incendiul se manifesta violent, generalizat si cu posibilitatea de propagare la alte trei imobile învecinate.

S-a intervenit aproximativ două ore, incendiul fiind stins fără a se extinde la alte construcții. Cauza probabilă "scurt circuit electric la un conector electric care prezenta defecțiuni".