Fifor l-a detronat pe Căprar şi şi-a îndeplinit visul! A pus mâna pe PSD Arad!

Data publicare: Sambata, 22 Februarie, 2020 Total: 2251 accesari

Fifor l-a detronat pe Căprar şi şi-a îndeplinit visul! A pus mâna pe PSD Arad!

Sâmbătă 22 februarie, a avut loc a doua Conferinţă Extraordinară PSD Arad,  după ce conducerea centrală a partidului a anulat alegerile din 9 februarie unde Căprar a candidat singur şi a reuşit să se înscăuneze ca preşedinte.


Citeşte şi: Căprar a reuşit să-l întreacă pe Geoană! A fost preşedinte nu doar o noapte ci un weekend întreg!

 

Lupta se anunţa strânsă între cei doi adversari, care a împărţit PSD-ul local în două, însă gruparea lui Fifor s-a dovedit mai mare în final,  delegaţii din judeţ şi-au schimbat opţiunea, şi s-au încolonat după cum a bătut vântul de la capitală, şi l-au votat preşedinte pe Mihai Fifor cu 64 de voturi pentru, în detrimental lui Dorel Căprar care a reuşit să adune doar 58 de voturi, insuficient pentru a-şi păstra scaunul.


Fifor poreclit şi  "şobolanul partidului" şi-a “înscăunat” prin vot democratic evident, aghiotantul Florin Tripa, în stilul consacrat deja marca Dragnea, care deşi este acuzat şi urmărit de DNA în dosarul spăgilor de la cântarul din Vama Nădlac, nu prea a contat şi a ajuns mâna dreaptă a lui Fifor în filiala judeţeană, devenind astfel preşedinte executive al PSD Arad.


”Multumesc, Florine! Onorat să am alături un astfel de prieten. Împreună, alături de toţi ceilalţi colegi, vom arăta arădenilor forţa PSD Arad”, a scris Fifor pe Facebook, după Conferinţă şi a postat o fotografie în care apare alături de Florin Tripa.

Teodorovici l-a făcut șobolan pe Fifor. "Este impropriu din punct de vedere științific, zoologic. Șobolanul este un animal inteligent. Este un animal care poate să fie foarte curajos când este încolțit. Domnul Fifor este un limax, un melc de grădină care se mută dintr-o gaură în alta. Asta este domnul Fifor, deci nu facem confuzii."  Cristian Tudor Popescu, noiembrie 2019.

Telenovela de la PSD se pare că a luat sfârşit, Fifor reuşind după descălecarea la Arad să-l înlăture în sfârşit pe Căprar de la conducerea filialei, lucru care părea aproape imposibil, însă deh….. aşa e când eşti la piscină cu cine trebuie şi-ţi mai tragi şi un selfie.


Probabil că în următoarea perioadă vom vedea miscări tactice a noului preşedinte PSD, care acum probabil că va plăti nişte polite iar cei din gruparea lui Căprar nu vor mai ajunge pe listele partidului la următoarele alegeri, iar următorul pas logic este ca Fifor să-şi anunţe candidature la Primăria Arad, nemaîntâmpinând niciun oponent acum.