GRAV accident rutier pe drumul Arad-Oradea, vineri seara

Data publicare: Vineri, 21 Februarie, 2020 Total: 4451 accesari

GRAV accident rutier pe drumul Arad-Oradea, vineri seara În seara zilei de vineri 21 februarie, în jurul orelor 19:30 un grav accident rutier s-a produs pe DN 79, pe drumul ce leagă Aradul de Oradea. În urma accidentului, 3 persoane sunt rănite, iar traficul este blocat pe ambele sensuri

UPDATE ORA 20:52- Potrivit noilor informații din partea purtătorului de cuvânt al ISU ARAD, maiorul Pleșca George se pare că în urma accidentului a rezultat 2 victime (ambii șoferi n.red) șoferul microbuzului fiind ieșit afară,iar șoferul autoturismului a fost încarcerat printre fiarele contorsionate ale autoturismului care a fost efectiv distrus în urma impactului, fiind scos de către echipajul de la descarcerare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al lISU Arad, maiorul Pleșca George, accidentul rutier a avut loc pe drumul Arad Oradea la ieșire din Șimand spre Arad.

Se pare că în urma accidentului care s-a produs între un autoturism și un microbuz de marfă, 3 persoane au fost rănite, posibil încarcerate. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de intervenție. 

Foto: facebook Arad Traffic

Foto: ISU ARAD