UTA reîncepe liga secundă cu un meci greu, la Miercurea Ciuc. Balint: „Abordăm acest meci cu gândul doar la victorie”

Data publicare: Joi, 20 Februarie, 2020 Total: 830 accesari

UTA reîncepe liga secundă cu un meci greu, la Miercurea Ciuc. Balint: „Abordăm acest meci cu gândul doar la victorie”

După cinci succese în cele șapte partide amicale ale iernii, UTA reîncepe campionatul cu o deplasare grea, la Miercurea Ciuc. Csikszereda nu a pierdut nici un meci acasă, ba chiar a învins formații puternice precum Rapid sau Turris Turnu-Măgurele.

 

„Roș-albii” abordează partida de pe primul loc, cu patru puncte în fața lui CS Mioveni, care se află pe poziția secundă, în timp ce gazdele ocupă locul 15, primul deasupra liniei retrogradării.

 

„Orice debut de sezon este dificil, fie că e vorba de prima sau a doua parte a sezonului. Ne așteaptă o deplasare complicată, mergem la o echipă care nu a pierdut pe propriul teren, din toate punctele de vedere suntem conștienți de acest aspect. Vom aborda acest meci cu gândul doar la victorie, avem în spate o perioadă destul de lungă de pregătire. Ne-am atins toate obiectivele în această perioadă, așadar avem moralul și încrederea ca să abordăm acest meci cu gândul doar la victorie.” a declarat tehnicianul UTA-ei, Laszlo Balint.

 

În tur, pe „Motorul”, UTA a învins cu 3-0, prin reușitele semnate de C. Rus (2) și O. Ursu. Partida din etapa a 22-a va avea loc luni, de la ora 17:30, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc.