Iustin Cionca a scos pe șantier directorii din Consiliul Județean, la Târnova și Buteni!

Data publicare: Miercuri, 19 Februarie, 2020 Total: 899 accesari

Iustin Cionca a scos pe șantier directorii din Consiliul Județean, la Târnova și Buteni!

Președintele Iustin Cionca a scos pe teren directorii Direcției Tehnice a Consiliului Județean Arad, pentru un control pe două dintre șantierele importante ale județului: Pâncota-Târnova-Buteni și Târnova-Tauț.

"Am fost pe șantierul drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni, unde am verificat cum și în ce ritm se lucrează! Se muncește bine, profităm de iarna blândă! Această investiție a Consiliului Județean, parte a coridorului rutier Arad-Șiria-Pâncota-Buteni, va crea o rută înnoită înspre zona montană a județului. De asemenea, am fost și pe șantierul drumului județean Târnova-Tauț, considerat mult timp unul dintre cele mai degradate drumuri din județ. Aici turnăm asfalt, după 50 de ani! După investițiile istorice în Spitalul Județean, rezultatele muncii echipei de la Consiliul Județean Arad sunt tot mai vizibile și prin schimbarea în bine a drumurilor județene!" - a declarat Iustin Cionca, reprezentanților presei, invitați să vadă cum se muncește în județ.

Cele două drumuri vor deservi zilnic zeci de mii de arădeni, realizând legături de bună calitate pe trasee care leagă municipiul Arad de zonele turistice din județul Arad.

Consiliul Județean Arad investește 805 milioane lei, cea mai mare sumă din istoria sa, pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor județene. Banii provin, în cea mai mare parte, din fonduri europene.