Dragoș Balauru este noul portar al UTA-ei! Mirel Bolboașă a părăsit trupa arădeană pentru o formație de Liga 1

Data publicare: Luni, 17 Februarie, 2020 Total: 1105 accesari

Dragoș Balauru este noul portar al UTA-ei! Mirel Bolboașă a părăsit trupa arădeană pentru o formație de Liga 1

Transfer neașteptat la UTA după revenirea din cantonamentul din Antalya. Mirel Bolboașă, a doua variantă de portar în turul campionatului, a părăsit UTA pentru a semna cu Astra Giurgiu, iar înlocuitorul său va fi Dragoș Balauru, care se va lupta cu Florin Iacob pentru un loc de titular în echipa antrenată de Laszlo Balint.

 

Născut la Poroschia în județul Teleorman pa 11 noiembrie 1989, Balauru a debutat la seniori în tricoul ilfovenilor de la Voința Snagov. Mai apoi, a evoluat în primele două divizii pentru ASA Târgu Mureș, Universitatea Cluj și Viitorul Constanța.

 

În 2015 se transferă la FC Voluntari, unde avea să realizeze cele mai importante performanțe ale carierei, și anume două trofee: Cupa României și Supercupa României în 2017, fiind titular în ambele finale. La barajul disputat împotriva UTA-ei în 2016 a fost rezerva lui Mircea Bornescu.

 

După plecarea de la Voluntari a evoluat la Daco-Getica, Levadiakos și, în turul sezonului în curs, la Gloria Buzău, unde a intrat pe teren în 10 partide, încasând 11 goluri.