Gheorghe Falcă, lansare de carte: „Curajul de a prinde o stea căzătoare”

Data publicare: Luni, 17 Februarie, 2020 Total: 1813 accesari

Gheorghe Falcă, lansare de carte: „Curajul de a prinde o stea căzătoare”

„Curajul de a prinde o stea căzătoare“ este cea de a doua carte semnată a eurodeputatului Gheorghe Falcă,  fostul primar al Aradului, Volumul a apărut la Editura Curtea Veche.


„Curajul de a prinde o stea căzătoare” este cea de a doua carte a mea, lansată astăzi, 15 februarie, la București, în prezența jurnalistului și politologului Sever Voinescu și a politicianului Cătălin Predoiu, dar și a unui public deosebit, foști colegi din Organizația de Tineret, prieteni de la Brad dar și mulți arădeni. Cartea surprinde o altă perspectivă a politicii moderne și a societății românești actuale. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și m-au susținut în această nouă provocare, a scris Gheorghe falcă pe pagina de socializare Facebook.

 

 

Volumul cuprinde o serie de însemnări politice menite să contureze imaginea omului politic de dreapta. 

 

„E o carte de însemnări politice, plecată din modul în care m-am manifestat în 2013, în care cititorul descoperă modul în care un om politic de dreapta gândeşte, o combinaţie de creştin-democraţie cu ceea ce înseamnă societatea liberală, o anumită gândire a ceea ce înseamnă astăzi naţiunile în interiorul Uniunii Europene“, a declarat Gheorghe Falcă, la lansarea cărții. „Domnul Falcă ajunge către o acţiune politică preponderent constructivă şi aşa este şi cartea. O carte despre valori, o carte despre actul politic pus în relaţie cu valorile şi anume valorile de dreapta. Şi acesta este un lucru de subliniat. Pentru domnul Falcă, lucrurile sunt foarte clare, adică nu există o confuzie sau cea mai mică ezitare în a opta între o acţiune politică bazată pe o valoare de dreapta sau de stânga. Dânsul vede imediat care este diferenţa şi nu ezită“, a punctat Cătălin Predoiu.

  

„Cuvântul Înainte” este semnat de liderul liberal Rareș Bogdan care arată: „Şi nu doar pentru că domnul Falcă a fost atâţia ani un primar de succes! Ci pentru că a priceput, probabil din interacţiunea cu aşteptările oamenilor, că viitorul omenirii se bazează pe succesul comunităţilor, îngemănat în proiecte naţionale care converg într-o orchestră internaţională diversă, dar unită”.