Zi de poveste la Cinematograful din Grădiște, unde trupa de teatru de păpuși Niros a adus multă voie bună

Data publicare: Duminica, 16 Februarie, 2020 Total: 984 accesari

Zi de poveste la Cinematograful din Grădiște, unde trupa de teatru de păpuși Niros a adus multă voie bună Ziua de sâmbătă 15 februarie a.c., la Cinematograful din Grădiște, trupa arădeană de teatru de păpuși "NIROS" i-a așteptat pe copii cu piesa "Pădurea Fermecată", iar cei prezenți au trăit momente de poveste, minunate. 

Copiii au venit cu mic cu mare, într-un număr foarte mare, iar atmosfera a fost una de poveste, cu multă voie bună și multă distracție.

Toți copiii au fost extrem de încântați să-l însoțească pe năzdrăvanul Ionică în aventura sa din "Pădurea Fermecată" , dar mai mult de atăt, copilașii au avut de învățat că întotdeauna trebuie să-i asculte pe părinți. 

La finalul spectacolului, copiii au avut ocazia ca de fiecare dată să cunoască păpușile din poveste și să facă poze cu ele. 

Ne bucurăm că în Arad au loc astfel de spectacole care sunt absolut minunate și aduc în sufletele copiilor, dar și a părinților, multă bucurie, și momente de poveste, care sunt de neuitat. 

Cinematograful din Grădiște oferă arădenilor ocazii minunate prin organizarea unor astfel de spectacole educative, care sunt extrem de benefice tuturor.