Crimă înfiorătoare în județul Bacău. Bărbat UCIS de parteneră și ASCUNS pe balcon

Data publicare: Sambata, 15 Februarie, 2020 Total: 1632 accesari

Crimă înfiorătoare în județul Bacău. Bărbat UCIS de parteneră și ASCUNS pe balcon

Crimă înfiorătoare în Onești, județul Bacău. O femeie de 49 de ani și-a omorât partenerul în vârstă de 85 de ani, apoi i-a ascuns cadavrul în balcon, a anunțat sâmbătă Realitatea PLUS. Asta deși în casă se aflau patru copii. Crima cumplită a fost comisă în urmă cu patru zile.

Totul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi.  După mai multe lovituri, bărbatul a murit, iar femeia în vârstă de 49 de ani nu a anunțat pe nimeni.

A ținut apoi cadavrul victimei în locuință, deși în casă se aflau și cei patru copii ai săi. Totul a ieșit însă la iveală când bătrânul a fost dat dispărut de vecini și de fosta soție.

Pompierii au venit și au spart ușa dar nu au găsit nimic, astfel că au alertat Poliția. Cei care au descoperit toată povestea au fost polițilștii. Ei au ajuns la vecina care ar fi avut o relație cu bărbatul. Femeia, speriată, a mărturisit că ea l-a omorât și i-a dus pe polițiști pe balcon, unde se afla cadavrul bârbatului, care intrase deja în descompunere, potrivit realitatea.net.

Femeia a fost dusă la audieri unde și-a recunoscut fapta. Ea a fost reținută și urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Femeia de 47 de ani, mamă a patru copii minori, riscă acum ani grei de închisoare.