Încă un bancomat aruncat în aer în Arad! De această dată hoţii au reuşit să dispară cu banii!

Data publicare: Vineri, 14 Februarie, 2020 Total: 1784 accesari

Încă un bancomat aruncat în aer în Arad! De această dată hoţii au reuşit să dispară cu banii!

Aruncatul bancomatelor în aer devine o practică tot mai întâlnită prin Arad, în ultima perioadă au fost mai multe cazuri în care hoţii au încercat să spară mai multe ATM-uri în municipiul Arad. Ultimul caz a fost de curând la Magazinul Dedeman, însă atunci tentativa a eşuat, hoţii n-au reuşit să smulgă ATM-ul care era fixat bine.


Ultima tentativă de a arunca în aer a fost la Banca ce se află lângă Atrium Mall, atunci hoţii au reuşit să arunce în aer bancomatul însă nu au reuşit să şi fure banii din bancomat, bancomatul a fost golit de lucrătorii băncii după ce au observat pe filmările camerelor de luat vederi, că există indivizi care tatonează terenul.


Citeşte şi: INCREDIBIL ! Hoți ghinioniști la Arad. Au aruncat în aer un bancomat gol

 

Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, mai exact vineri dimineaţa, 14 februarie, în jurul orei 3:20, pe calea Timișoarii din Arad, din Aradul Nou. Acţiunea a durat foarte puţin, doi indivizi mascaţi au vopsit cu un spaz camera de luat vederi, au aruncat bancomatul în aer şi s-au făcut nevăzuţi.


La această oră, nu se ştie suma care a fot furată din ATM.

 

„În această noapte, în jurul orei 03:20, I.P.J. Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timisorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă.  În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.