Noua Piață de Lemne de pe strada poetului este gata

Data publicare: Joi, 13 Februarie, 2020 Total: 3894 accesari

Noua Piață de Lemne de pe strada poetului este gata

Primăria a terminat investiția de patru milioane de lei care s-a concretizat într-o piață nouă de lemne care v-a rezolva vanzarea lemnului într-un mod civilizat. La ora actuală piața de lemne funcționează într-un loc impropiu lângă Piața Obor.

 

„Am finalizat noua piață de lemne în amplasamentul nou, în condiții civilizate și cu un acces ușor care elimină traversarea străzilor orașului. Termenul de mutare în acest loc este luna aprilie a acestui an, urmând ca pe vechea locație să se treacă la extinderea pieței de la Obor” –este anunțul făcut de primarul interimar Călin Bibarţ pe pagina de Facebook.

 

Noua piață este una modernă, care are toate facilitațile, iluminat, supraveghere video, , are o suparafață de 15.000 metri pătraţi şi cuprinde:

O platformă rutieră din beton de 8.300 metri pătraţi,

Platforme din pavaj pentru expunerea materialului lemnos destinat construcţiilor sau lemnelor pentru foc în supafață de 2.750 metri pătraţi,

Parcări destinate autocamioanelor, 

Parcări pentru autoturismele clienţilor. 


Noua Piață de Lemne se află pe strada Poetului și va fi funcțională în luna Aprilie, valoarea contractului este de 4 403 397,67 lei.