Victorie în cel mai tare amical al iernii: UTA - Arsenal Tula 2-0

Data publicare: Miercuri, 12 Februarie, 2020 Total: 2041 accesari

Victorie în cel mai tare amical al iernii: UTA - Arsenal Tula 2-0

UTA a învins cu 2-0 echipa rusă de primă ligă Arsenal Tula în al treilea amical al cantonamentului din Antalya. Utiștii au dominat începutul de meci și au înscris de două ori, iar rușii, deși au preluat inițiativa până la final, nu au reușit să revină.

 

„Roș-albii” au început mai bine partida de pe stadionul „Mardan” și Oroian a irosit două ocazii mari, din poziție de singur cu portarul, în primele 10 minute.

 

UTA a deschis scorul în minutul 18: Ioniță a recuperat un balon în jumătatea adversă, l-a lansat pe Buhăcianu, iar acesta l-a învins fără probleme pe goalkeeperul rus Levașov. După alte câteva minute, arădenii s-au distanțat: Oroian a recuperat o minge în banda dreaptă, i-a centrat lui Bustea, care a trimis imparabil din cădere.

 

Până la pauză, rușii au reușit să echilibreze meciul din punct de vedere al posesiei, dar fără ocazii importante la poarta lui Iacob, iar scorul a rămas același când arbitrul a fluierat finalul primei reprize.

 

Bustea putea mări diferența la două minute de la reluare, dar a tras pe lângă poartă, iar apoi rușii au lovit bara. Până la final, Arsenal a dominat, dar în mare parte steril, cu puține faze la poarta lui Iacob și UTA s-a impus contra celui mai puternic adversar întâlnit în această iarnă.

 

Formații:

 

UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Roumpoulakou – Moise, Isac – Oroian (Miculescu 80), Ioniță, Bustea – Buhăcianu (C. Rus 76).

Arsenal: Levașov - Khaguș, Denisov, Volodyko, Kovalyov, E. Kangwa, K. Kangwa, Panteleev, Adjoev, Gromiko, Minaev.