Filmul „S-a născut o stea“, la Cinematograful din Grădiște

Data publicare: Luni, 10 Februarie, 2020 Total: 1264 accesari

Filmul „S-a născut o stea“, la Cinematograful din Grădiște

La cinematograful din Grădiște va fi lansat programul „Filme de Oscar“, în cadrul căruia va fi proiectat câte un film artistic – comedie, musical, aventură, romantic, dramă – care a câștigat cel puțin un premiu Oscar.

Prima proiecție din cadrul programului „Filme de Oscar“ a fost programată să aibă loc joi, 13 februarie 2020, de la ora 18.30 și poate fi considerat un eveniment dedicat Zilei Îndrăgostiților, care se sărbătorește, în toată lumea, în 14 februarie.

Filmul „S-a născut o stea“ îi va aduce pe marele ecran pe Lady Gaga, Bradley Cooper (în premieră în calitate de regizor), Alec Baldwin, Dave Cappelle, care vor prezenta o poveste de dragoste idealizată, plasată în lumea industriei muzicale, o poveste în care personajele respectă valori tradiționale (familia, fidelitatea, corectitudinea), ceea ce e surpinzător ținând cont de mediul în care evoluează.

O poveste despre talent, succes, declin, iubire, dăruire, viață, tristețe și multe, multe emoții.

Filmul a câștigat, în anul 2019, premiul Oscar pentru „Cel mai bun cântec original“ și a fost nominalizat la alte șapte categorii „Oscar“. Filmul a mai luat un premiu „Globul de aur“, tot pentru cel mai bun cântec original.

Intrarea la proiecție va fi liberă, însă, este recomandată rezervarea de locuri, care se poate face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon/WhatsApp 0740-946 821.

„Filme de Oscar“ este un program care se va la Cinematograful din Grădiște și care va aduce în fața publicului producții care au câștigat, de-a lungul timpului, cel puțin un premiu Oscar.

De la începutul anului trecut, la cinematograful din Grădiște au fost proiectate filme de animație pentru copii, filme românești și au fost organizate spectacole de teatru de păpuși, concerte cu cvarterul Adagio și un concert de cântece religioase specifice perioadei pre-Pascale.

Evenimentele sunt finanțate de Centrul Municipal de Cultură Arad.