Golul lui C. Rus aduce o remiză în al doilea amical din Turcia: UTA – Gremio Novorizontino 1-1

Data publicare: Luni, 10 Februarie, 2020 Total: 1972 accesari

Golul lui C. Rus aduce o remiză în al doilea amical din Turcia: UTA – Gremio Novorizontino 1-1

Până la urmă, UTA nu i-a mai înfruntat pe rușii de la Yenisey Krasnoyarsk în al doilea amical la Belek, deoarece aceștia ar fi folosit doar rezerve și juniori, iar Laszlo Balint a preferat să schimbe adversarul. Înlocuitorii au fost cei din selecționata olimpică a brazilienilor de la Gremio Novorizontino, echipă din divizia a treia.

 

Arădenii au jucat prima repriză cu un vânt puternic împotriva lor, iar asta s-a văzut și în teren: elevii lui Balint au avut doar două ocazii importante, iar brazilienii au reușit să deschidă scorul în minutul 30.

 

După pauză, UTA a arătat mult mai bine, și a dominat clar, având multe ocazii. Din nou însă, precum și în celelalte partide de pregătire ale iernii, foarte multe dintre ele nu au fost convertite. Cel care a obținut remiza a fost Ciprian Rus, intrat de pe bancă, cu o execuție din fața porții dintr-o centrare venită de la Oroian.

 

„Mă bucur că a intervenit această modificare în programul nostru, nu a fost nicio fisură sau vreo lovitură de teatru, dar am considerat că putem juca împotriva unei echipe de alt profil, cu jucători tehnici, rapizi și foarte motivați. Din păcate, sau poate din fericire, am primit azi o lecție despre ce înseamnă fotbalul jucat "cu foame", cu ambiție și determinare duse la maxim chiar și intr-un meci amical. Rezultatul contează mai puțin, important este să înțelegem cu toții că această perioadă este extrem de importantă din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce privește modul de abordare al momentului, în așa fel încât să ne putem construi un viitor frumos.” a declarat Laszlo Balint la finalul meciului.

 

Așadar, seria de victorii se încheie în amicalele iernii, iar utiștii mai au două partide de pregătire dificile înainte de reluarea campionatului. Următorul meci va avea loc miercuri, cu prim-divizionara rusă Arsenal Tula.

 

Formații:

UTA: Bolboașă (46 Iacob) – Tomozei (46 Ciucur), Melinte (46 Ilie), Crișan (77 Pașcu), Roumpoulakou (60 A. Rus) – Miculescu (46 Oroian, 77 Gavrilă), Moise (46 Pușcaș), Hrezdac (60 Isac), Ursu (70 Bustea) – Jebari (60 C. Rus), Buhăcianu (46 Ioniță).

Gremio: Joao Vitor – Justen, Adilson, Henrique, Almeida, Leo, Santos, Martins, Fernando, Cristopher, Jackson.