Succes la primul joc din cantonament: UTA – Racing Union Luxembourg 3-1

Data publicare: Joi, 06 Februarie, 2020 Total: 2215 accesari

Succes la primul joc din cantonament: UTA – Racing Union Luxembourg 3-1

UTA s-a impus fără probleme în primul amical disputat în Turcia, 3-1 cu luxemburghezii de la Racing Union.

 

Romario Moise a deschis scorul pentru arădeni în minutul 20, dintr-un penalty obținut de Buhăcianu. Tot cei doi au combinat opt minute mai târziu, pentru golul de 2-0: Moise l-a deschis pe Buhăcianu, iar acesta l-a învins pe portarul Ruffier.

 

În ciuda ocaziilor avute mai apoi de Oroian și Ioniță, scorul pauzei a rămas 2-0. În partea a doua, Laszlo Balint a început să facă modificări, dar golul 3 a fost înscris tot de un titular: Buhăcianu a primit o pasă la întâlnire de la Bustea și a mărit diferența. Luxemburghezii au redus din diferență patru minute mai târziu, iar acesta avea să fie și scorul final.

 

Antrenorul Laszlo Balint a rulat aproape tot lotul, excepțiile fiind juniorii Hrezdac și Opric. „A fost un test reușit, ținând cont că am jucat totuși împotriva unei echipe de primă ligă dintr-un campionat care se dezvoltă vizibil. Sunt mulțumit că ne-am îndeplinit obiectivele și că nu am suferit vreo accidentare. Sunt și minusuri, încercăm să le reglăm, dar una peste alta ne-am atins obiectivele. Până acum am avut noroc și de vreme bună, din păcate acum am fost puțin încurcați de vânt, dar avem toate condițiile, mă bucur că băieții sunt în regulă, reacționează bine, și sper să fie un cantonament eficient și reușit până la final.” a declarat antrenorul UTA-ei după partidă.

 

Următorul amical al „roș-alibilor” va avea loc sâmbătă, 8 februarie, la ora 10:00 împotriva rușilor de la Yenisey Krasnoyarsk.

 

Formații:

 

UTA: Iacob (Bolboașă 46) – Tomozei (A. Rus 72), Ilie (Pașcu 78), Melinte (Crișan 60), Roumpoulakou (Ciucur 65) – Oroian (Miculescu 46, A. Gavrilă 85) Moise (Pușcaș 65), Isac (Vulturar 78), Bustea (Ursu 65) – Ioniță (Jebari 60), Buhăcianu (C. Rus 65)

 

Racing: Ruffier - Camara, Da Silva, Hennetier, Nyssen, Dos Santos, Zinga, Simon, Birk, Dembele, Omrani, Pereira