O primărie din Timiș cuprinsă de flăcări

Data publicare: Luni, 03 Februarie, 2020 Total: 897 accesari

O primărie din Timiș cuprinsă de flăcări În noaptea de duminică spre luni (02/03 februarie a.c.) un incendiu violent a cuprins clădirea primăriei dintr-o localitate din județul Timiș.

Incendiul puternic a izbucnit în localitatea timișeană Pietroasa. Potrivit pressalert.ro, în jurul orelor 3:50 la 112 a fost anunțat incendiul, iar la locul intervenției s-au deplasat de urgență 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de lucru la înălțime, 1 echipaj SMURD, 2 autospeciale de serviciu și 17 pompieri.

Incendiul se manifesta violent la acoperișul primăriei pe o suprafață de aproximativ 250 mp și la o încăpere din cadrul acestea, precum și la acoperișul anexei unde se afla centrala termica și magazia de lemne.Au fost evacuate parțial o parte din bunurile primăriei, împreună cu alte documente. Incendiul este lichidat, iar în urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, scrie sursa citată.

Cauza probabilă de incendiu va fi stabilită în cursul zile, după efectuarea cercetărilor de către personalul specializat din cadru ISU Banat.


sursa: pressalert.ro
  Foto: arhivă