Mai avem şi noi urmăriri ca-n filme, disproportionate, Logan de Poliţie după un Maserati

Data publicare: Duminica, 02 Februarie, 2020 Total: 6905 accesari

Mai avem şi noi urmăriri ca-n filme, disproportionate, Logan de Poliţie după un Maserati

Mai avem şi noi urmăriri ca-n filme, de la Vinga la Arad. Nu este prima data când de la Vinga fug poliţiştii după câte un bolid, au mai urmărit un bolid de la Vinga pe care l-au oprit în piaţa Avaram Iancu din Arad, unde au reuşit să îl şi retina.

 

Sâmbătă a fost rândul unui şofer de Maserati, care era urmărit de poliţiştii din Vinga pentru viteză excesivă. În goana disperată de a nu fi ajuns de poliţişti, şoferul bolidului a reuţit să producă şi un accident, un alt conducător auto care circula din sens opus s-a speriat de manevrele de depăşire în care se angaja şoferul bolidului şi încercând să evite coliziunea în aproprierea localitaţii Sagu, pe DN 69, a fost lovit din spate de un alt autoturism.

 

Şoferul bolidului a reuşit să ajungă în municipiul Arad, fără să fie ajuns de echipajul de Poliţie, şi şi-a ascuns maşina în faţa unei pensiuni de pe strada Molidului din cartierul Aradul Nou, dând jos numerele de pe maşină pentru a nu fi identificată.


După identificarea locaţiei maşinii fugare, poliţiştii au constatat că, capăta maşinii era caldă, semn că se circulase cu autoturismul în ciuda faptului că nu avea placate de înmatriculare, şi au solicitat înregistrile video de la pensiunea în faţa căreia se afla maşina pentru a eludida misterul”.

 

„În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanei bănuită de conducere fără permis și luarea măsurilor legale”, transmite IPJ Arad.