Plecările se ţin lanţ la ALDE Arad! Primarul ALDE din Nădlac, Mărginean-candidează independent!

Data publicare: Sambata, 01 Februarie, 2020 Total: 2061 accesari

Plecările se ţin lanţ la ALDE Arad! Primarul ALDE din Nădlac, Mărginean-candidează independent!

După anunţul că fostul viceprimar Tiberiu Dekany, şi Vasile Pacşa au părăsit barca ALDE Arad pentru o nouă formaţiunea, a venit şi anunţul primarului oraşului Nădlac, singurul primar de oraş de la ALDE din judeţul Arad. La nivel de judeţ, formaţiunea a reuşit să câştige primăriile din Nădlac şi Sintea Mare.

 

Citeşte şi: Alte două nume importante părăsesc barca ALDE Arad pentru altă formațiune politică, un fel de nou USL

 

Sâmbătă, Ioan Radu Mărginean, primarul oraşului Nădlac, a făcut anunţul pe contul personal de pe reţeaua de socializare Facebook, în care-şi anunţă alegătorii că nu mai candidează la încă un mandat din partea formaţiunii cu care a câştigat primăria la alegerile locale din anul 2016, însă, îţi doreşte încă un mandat dar din postura de independent.



„Voi candida INDEPENDENT la funcția de PRIMAR al orașului Nădlac

Doresc să ducem la bun sfârșit proiectele începute în acest mandat precum și să realizăm proiecte noi care vor asigura dezvoltarea localității noastre, de care suntem cu toții atașați.
Începând cu săptămâna viitoare voi prezenta realizările Primăriei din perioada 2016-2020. Aceste realizări au fost posibile doar cu ajutorul angajaților primăriei, al consilierilor locali, al cetățenilor și societăților comerciale care au contribuit prin plata taxelor și impozitelor la dezvoltarea orașului.
Astfel cetățenii vor putea aprecia tot ce s-a realizat în cei 4 ani de mandat de primar.”  A scris Mărginean pe contul de Facebook.