Victorie a „roș-albilor” și în ultimul amical de la Arad: UTA – Crișul Chișineu Criș 3-1

Data publicare: Vineri, 31 Ianuarie, 2020 Total: 845 accesari

Victorie a „roș-albilor” și în ultimul amical de la Arad: UTA – Crișul Chișineu Criș 3-1

Ca și în celelalte amicale ale iernii de până acum, UTA a dominat prima repriză din punct de vedere al posesiei și al ocaziilor, dar au persistat problemele la finalizare. Buhăcianu, Oroian, Miculescu și chiar fundașii Crișan și Melinte au încercat poarta, dar goalkeeperul Rafael Zamfir a reușit să păstreze tabela intactă până în minutul 43, când Ursu a deschis scorul după o centrare a lui Tomozei.

 

După doar un minut, același Ursu a obținut o lovitură de la 11 metri, transformată de Romario Moise, cu toată opoziția lui Zamfir, care a ghicit colțul. La cealaltă poartă, Iacob nu a avut foarte mult de lucru, o lovitură liberă executată de Piț fiind singurul șut pe spațiul porții.

 

3-0 s-a făcut în minutul 50, când Alexandru Ciucur a înscris după o pasă primită de la Isac. Apoi, arădenii au lovit de două ori bara, prin Pușcaș și Ioniță. În minutul 68, oaspeții au redus din diferență prin Codrea, care a înscris din penalty, după ce Piț fusese faultat în careu de Vulturar.

 

Formații:

 

UTA: Iacob (Bolboașă 45, Opric 75) – Tomozei (A. Rus 45), Crișan (Ilie 45), Melinte (Pașcu 45), Roumboulakou (Ciucur 45) – Hrezdac (Vulturar 45), Moise (Pușcaș 45) – Miculescu (Bustea 45), Oroian (Isac 45), Ursu (A. Gavrilă 45) – Buhăcianu (Ioniță 45). Antrenor: Laszlo Balint

 

Crișul: Zamfir – Onuțan, Sabău, Nistor, Suslak - Al. Pavel (Teședan 45), Ciornei (Jichici 45) – Balla (Clej 45), Ember (Modan 45), Piț – Codrea. Antrenor: Adrian Abrudean

 

A fost ultima partidă de pregătire la Arad pentru utiști, care se deplasează duminică în Turcia, pentru cantonamentul din Antalya. Acolo vor mai avea loc încă patru amicale, după următorul program:

 

Miercuri, 5 februarie, ora 17:00: UTA – Racing Union (Luxemburg)

Sâmbătă, 8 februarie, ora 11:00: UTA – Yenysey Krasnoyarsk (Rusia, Liga 2)

Miercuri, 12 februarie, ora 11:00: UTA – Arsenal Tula (Rusia, Liga 1)

Vineri, 14 februarie, ora 17:00: UTA – Vorskla Poltava U21 (Ucraina)