TRAGEDIE în județul Timiș în urma unui accident rutier

Data publicare: Joi, 30 Ianuarie, 2020 Total: 869 accesari

TRAGEDIE în județul Timiș în urma unui accident rutier O adevărată TRAGEDIE a avut loc în această dimineață, în județul Timiș, unde a avut loc un accident mortal, pe drumul dintre Timișoara și Sânnicolau Mare. VEZI FOTO

Din informațiile primite se pare că două autoturisme s-au izbit violent în apropierea localității Lovrin, iar în urma accidentului rutier, un bărbat și o femeie și-au pierdut viața, iar mai multe persoane au fost rănite, printre care și un copil.

Potrivit pressalert.ro , șoferul unui autoturism care venea dinspre Timișoara și se îndrepta către Germania nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a intrat pe contrasens. S-a izbit violent de o mașină ce era condusă regulamentar pe sensul opus de mers.

Din nefericire, în urma coliziunii, femeia ce se afla pe scaunul din dreapta șoferului a murit, iar șoferul a fost resuscitat la fața locului, însă, în ciuda eforturilor depuse de medici, acesta a decedat la scurt timp. Patru persoane din celălalt autoturism și un copil au fost răniți.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.



sursa: pressalert.ro