Șofer ghinionist: a fost prins fără permis, de două ori în aceeași zi

Data publicare: Joi, 30 Ianuarie, 2020 Total: 1104 accesari

Șofer ghinionist: a fost prins fără permis, de două ori în aceeași zi

Un bărbat din județul Timiș a fost prins de polițiștii arădeni, în timp ce conducea fără permis, de două ori în aceeași zi. Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a avut un ghinionul pur și s-a întâlnit de două ori în aceeași zi,cu oamenii legii

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care este din județul Timiș s-a ales cu două dosare penale pentru conducerea unui autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânăr și fără prea multă experiență, șoferul cu pricina nu s-a gândit că va avea așa mare ghinion, încât, odată ce a fost prins de polițiști fără permis să se întâlnească și a doua oară cu oamenii legii. Prima dată, tânărul a fost oprit de polițiștii Biroului Rutier pe strada Romul Veliciu, după care acesta a fost prins conducând același autoturism pe Bulevardul Revoluției.

”Polițiștii Biroului Rutier au depistat ieri, în trafic, un tânăr de 22 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Romul Veliciu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis” au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Potrivit IPJ Arad, ”în aceeași zi, după câteva ore, același tânăr a mai fost depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea același autoturism pe Bulevardul Revoluției, pe numele acestuia fiind întocmit încă un dosar penal pentru conducere fără permis”.

Foto: arhivă