Artistul fotograf Gigi Budiu va fi înmormântat miercuri la Cimitirul Eternitatea

Data publicare: Marti, 28 Ianuarie, 2020 Total: 1121 accesari

Artistul fotograf Gigi Budiu va fi înmormântat miercuri la Cimitirul Eternitatea Slujba de înmormântare a cunoscutului artist fotograf Gigi Budiu va avea loc miercuri 29 ianuarie, începând cu orele 14:00 la Casa Funerară ”Silentium Aeternum” de pe strada Prof. Dr. Aurel Ardelean(fosta Pădurii) nr. 161 (vis a vis de Cimitirul Pomenirea), după care, începând cu ora 15:00, trupul neînsuflețit aL regretatului artist fotograf va fi înmormântat la Cimitirul Eternitatea-UTA.

Regretatul artist fotograf, Gigi Budiu a fost, dincolo de un mare talent în arta fotografiei, un om îndrăgit de toată lumea, un om care a întins o mână de ajutor oricui i-ar fi cerut acest lucru. El s-a stins prea repede, și a plecat într-o lume mai bună, o lume mai caldă.

Cu toții îl știau pe Gigi (așa cum îi spuneau cei apropiați n.r.) că este un mare luptător, un învingător, care nu s-a lăsat ”îngenunchiat” în fața bolii,o boală grea, din cauza căreia se deplasa cu dificultate și în cea  mai mare parte a timpului a fost ajutat de scumpa lui soție, Erji, cea care l-a însoțit mereu, la toate evenimentele.

Gigi Budiu, artistul fotograf a fost colaborator și al ziarului Ghidul Arădean, și spunea mereu că, ”Fotografiile sunt viața mea”, iar această pasiune nu a lăsat-o din mâini, nici în ultimele clipe din viața sa.

Vă amintim că artistul fotograf Gigi Budiu s-a stins din viață în noaptea de luni spre marți, la vârsta de 70 de ani. În urmă cu un an, cei 45 de ani de activitate a fost marcată printr-o expoziție deosebită, la care au fost prezenți, cea mai scumpă ființă, soția lui Erji, familia, prieteni și cel mai apropiat și loial prieten al lui, Mircea Boran.

Acum, au rămas doar fotografiile lui și amintirea cu zâmbetul de pe chipul lui, când își întâlnea prietenii...


RĂMAS BUN, PRIETEN DRAG

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE !