Dosar penal pentru 2 șoferi prinși băuți la volan, în Felnac și la Zimand Cuz

Data publicare: Marti, 28 Ianuarie, 2020 Total: 1561 accesari

Dosar penal pentru 2 șoferi prinși băuți la volan, în Felnac și la Zimand Cuz

Șoferi băuți la volan prinși de polițiștii rutieri pe raza localităților Felnac și Zimand Cuz din județul Arad. 

Au închinat un pahar, după care s-au urcat la volan, fără a se gândi o clipă la pericolul la care se expun, atât ei cât și restul participanților la trafic. Este vorba despre doi bărbați din județul Arad prins de polițiști rutieri băuți la volan. 

Unul dintre ei este un bărbat din Felnac, în vârstă de 50 de ani, care a fost prins luni 27 ianuarie a.c., de către polițiștii rutieri, băut la volan.


De asemenea, tot ieri (luni n.red.) polițiștii rutieri au depistat un alt șofer ”sub influența lui Bachus” la volan, de această dată pe raza localității Zimand Cuz, un bărbat în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

”Polițiștii rutieri au depistat ieri, în trafic, doi bărbați care au condus sub infuența alcoolului. Astfel, pe raza localității Felnac a fost depistat un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat” au precizat reprezentanții IPJ Arad.


Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, în ambele cauze fiind întocmite dosare penale.

 sursă foto: arhivă