Celebrul baschetbalist Kobe Bryant și fiica lui au murit într-un accident de elicopter !

Data publicare: Luni, 27 Ianuarie, 2020 Total: 2435 accesari

Celebrul baschetbalist Kobe Bryant și fiica lui au murit într-un accident de elicopter !

Fostul superstar NBA Kobe Bryant a murit, duminică, într-un accident de elicopter, a anunțat TMZ Sports. Incidentul s-a produs în Calabasas, California.

 

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers.

Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.


Una dintre fetele lui Kobe Bryant, Gianna Maria, denumită și GiGi, în vârstă de 13 ani, se afla alături de tatăl ei la bordul elicopterului, în momentul prăbușirii. Cei doi au murit, împreună cu celelalte trei persoane din aeronavă.

 

Aceștia mergeau la Academia Mamba, acolo unde voiau să joace baschet. Academia se află în apropierea orașului Thousand Oaks, Los Angeles.


Chiar la finalul acestei săptămâni, Kobe Bryant a fost depășit de LeBron James în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA. Kobe Bryant a postat chiar și un mesaj de felicitare pentru James: „Continuă să duci jocul mai departe. Mult respect, fratele meu!”.

„Black Mamba”, cum era poreclit Kobe Bryant, și-a încheiat cariera cu 33.644 de puncte, toate în tricoul celor de la Lakers, și a căzut pe locul 4 în topul marcatorilor, fiind întrecut, pe lângă LeBron James (33.655), și de Kareem Abdul-Jabbar (38.387) și Karl Malone (36.928).

Ambele tricouri cu care a jucat Kobe Bryant au fost retrase.