DN 7 BLOCAT în urma unui accident rutier. Două persoane au rămas captive în autoturism

Data publicare: Vineri, 24 Ianuarie, 2020 Total: 2944 accesari

DN 7 BLOCAT în urma unui accident rutier. Două persoane au rămas captive în autoturism În aceste momente DN7, Arad-Deva este blocat în urma unui accident rutier care a avut loc în jurul orei 11:30 pe raza localității Căpruța din județul Arad. Un autoturism a intrat într-un stâlp, iar 2 persoane au rămas captive în mașină.

UPDATE ora 12:29- Maiorul Pleșca George, purtător de cuvânt al ISU Arad, ne-a  comunicat că, deși inițial șoferul implicat în accident a refuzat transportul la spital și asistența medicală a solicitat acum, transportul la spital. Acesta va fi preluat de un echipaj SMURD Birchiș.

UPDATE ora: 12:23- Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George, DN7 este deblocat și se circulă pe ambele sensuri de circulație.


UPDATE ora 12:10- În autoturism se aflau trei persoane : 1 bărbat și 2 femei. Cele două persoane încarcerate au fost cele 2 femei ce au vârsta de aproximativ 40 de ani. 

ȘTIRE INIȚIALĂ
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție și a fost anunțată și conducerea operativă Enel.


Se pare că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat direct cu autoturismul într-un stâlp de electricitate, de la marginea drumului. 


Pompierii sosiți de urgență la fața locului au reușit să scoată persoanele încarcerate, iar victimele sunt în viață stabile și conștiente, urmând a fi transportate la Spitalul Județean Arad.

FOTO: ISU ARAD