Tandemul liberal la alegerile locale: Bîlcea la Primăria Arad şi Cionca la Consiliul Judeţean

Data publicare: Miercuri, 22 Ianuarie, 2020 Total: 2376 accesari

Tandemul liberal la alegerile locale: Bîlcea la Primăria Arad şi Cionca la Consiliul Judeţean

Miercuri după amiaza, a avut loc sedinţa Comitetului Director Judeţean al PNL Arad. Liberalii arădeni, şi-au votat atât candidaţii la cele mai importante funcţii administrative din judeţ la alegerile locale din luna mai.


Sergiu Bîlcea la funcţia de primar al Aradului, actualmente vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad şi presedinte al organizaţiei municipale al PNL Arad şi Iustin Cionca pentru fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, funcţie pe care o deţine şi în prezent din anul 2016.

 

„Candidez în tandem cu Iustin Cionca, el pentru președinția Consiliului Județean, eu pentru Primăria Municipiului Arad. Le mulțumesc colegilor din PNL Arad pentru încredere, votul de astăzi este o confirmare a muncii extrem de serioase pe care noi am depus-o în municipiul Arad în ultimii ani. Avem proiecte importante și pentru perioada următoare, PNL va câștiga alegerile și în municipiu, și în județ, pentru că avem cei mai pregătiți profesioniști din administrație și arădenii s-au convins că avem și cele mai bune proiecte pentru municipiu, județ, respectiv pentru orașele și comunele Aradului. Și, nu în ultimul rând, suntem o echipă, funcționăm foarte eficient împreună și am demonstrat că suntem printre cele mai performante organizații PNL din România”, - a declarat Segiu Bîlcea la finalul Consiliului Director.



„Suntem uniți, mergem înainte în cea mai puternică echipă din Arad și una dintre cele mai puternice din țară. Susțin Ședința de astăzi a fost importantă pentru că a clarificat unele necunoscute și a stabilit foaia de parcurs a PNL Arad pentru următoarele luni. Nu știm, în acest moment, dacă alegerile vor fi într-un singur tur de scrutin sau în două, oricum PNL Arad și-a stabilit ca obiectiv să le câștige detașat, așa cum am câștigat și alegerile europarlamentare și cele prezidențiale. În cursul zilei de joi vom realiza un bilanț al administrației județului în acest mandat, iar în cel mult două săptămâni susținem proiectul administrativ al PNL pentru Arad” – a declarat Iustin Cionca.