Deținut de la Penitenciarul din Timișoara, prins după ce a evadat miercuri dimineața

Data publicare: Miercuri, 22 Ianuarie, 2020 Total: 855 accesari

Deținut de la Penitenciarul din Timișoara, prins după ce a evadat miercuri dimineața Alertă la Timișoara, unde în dimineața zilei de miercuri 22 ianuarie a.c., în jurul orei 7:30 un deținut a evadat de la punctul de lucru unde lucra în regim deschis. VEZI unde a fost prins bărbatul

Bărbatul a fost prins în jurul orei 9:30 în localitatea Ianova din județul Timiș. Deținutul se numește Kovacs Sandor Gyorgy și are 36 de ani. Bărbatul era condamnat definitiv la doi ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta lucra în regim deschis și a părăsit punctul de lucru exterior Fan Curier, scrie pressalert.ro .

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Fugarul riscă acum o nouă pedeapsă de la șase luni la trei ani de închisoare. 


sursa : pressalert.ro