ALERTĂ la Arad : alți elevi de la Liceul German au ajuns de urgență la spital

Data publicare: Luni, 20 Ianuarie, 2020 Total: 1700 accesari

ALERTĂ la Arad : alți elevi de la Liceul German au ajuns de urgență la spital În cursul zilei de luni 20 ianuarie a.c., alți 14 elevi ai Liceului Teoretic "Adam Muller Guttenbrunn" au ajuns de urgență la UPU Arad, prezentând mai multe simptome, asemănătoare cu cele de săptămâna trecută, când un număr de 43 de elevi s-au intoxicat în urma deratizării făcute în școală.


Conform informațiilor primite din partea purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Arad, Simina Roz, la UPU Arad s-au prezentat luni 20 ianuarie a.c., alți 14 elevi ai Liceului "Adam Muller Guttenbrunn", care prezentau dureri de burtă dureri de cap și iritații la nivelul pielii . Dintre ei, 3 elevi de 8, 17 și 18 ani au rămas internați în spital.


Vă amintim că în urmă cu mai bine de o săptămână, la Liceul Teoretic "Adam Muller Guttenbrunn" din Arad s-a făcut o acțiune de dezinsecție dezinfecție și deratizare, după care un număr de peste 40 de copii au ajuns de urgență la spital cu mai multe de simptome.


De remarcat este faptul că de această dată la UPU s-au prezentat elevi de diferite vârste, chiar și de 8 respectiv 18 ani.

Foto: arhivă