Radu Crișan este noul fundaș al UTA-ei! „Mă bucur că am ajuns la un club mare”

Data publicare: Vineri, 17 Ianuarie, 2020 Total: 2202 accesari

Radu Crișan este noul fundaș al UTA-ei! „Mă bucur că am ajuns la un club mare”

După Soufiane Jebari, adus încă de anul trecut de la FK Csikszereda, UTA a confirmat al doilea transfer al iernii, și primul al lui 2020: fundașul central Radu Crișan.

Apărătorul de 23 de ani a bifat 18 partide pentru Dunărea Călărași în prima parte a stagiunii 2019-20, fiind împrumutat de la Astra Giurgiu, club care l-a redirecționat acum, sub formă de împrumut, la Arad.

„Mă bucur că am ajuns la un club mare, de tradiție, cu suporteri fanatici. Îmi doresc să pun umărul la această promovare, la revenirea UTA-ei în Liga I. Pentru acest lucru e nevoie de continuitate, iar până acum UTA a avut continuitate. Îi cunosc pe Melinte și Ilie, am mai jucat împotriva lor, voi munci cât mai mult pentru un loc de titular la UTA.” au fost primele cuvinte ale lui Crișan, la prezentarea oficială.

Despre noul său jucător a vorbit și tehnicianul „roș-albilor”, Laszlo Balint: „Mă bucur că s-a reușit în cele din urmă perfectarea împrumutului lui Radu, pentru că aveam nevoie de consistență pe poziția respectivă. Radu are experiența eșalonului secund, are experiența unei promovări. A fost unul dintre fundașii centrali cu o evoluție constant bună în meciurile pe care le-a jucat la Călărași, și de aceea am insistat să îl aducem și prin calitățile lui și prin caracterul lui ne va ajuta să rămânem acolo unde suntem, pe primul loc.”

Pe lângă Călărași și Astra, Crișan a mai îmbrăcat tricourile echipelor FC Herrmannstadt, Academica Clinceni și Universitatea Cluj.